PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ PERKAHWINAN 2013 | BUTIK PENGANTIN | PELAMIN | BAJU PENGANTIN | BUTIK

By: RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Dec-2009 14:12 Email | Share | Bookmark
Intan Zulaikha Raja Hazenan & Raja Shahrul

Kami di Rins Suzana mengucapkan tahniah dan Selamat Pengantin Baru kepada pasangan Intan Zulaikha dan Raja Shahrul.

Terima kasih juga kami ucapkan kepada Intan Zulaikha kerana sudi menjadi Model Professional untuk Rins Suzana sepanjang tahun 2008/2009 dan insyaallah pada masa akan datang. Untuk pengetahuan semua, hampir kebanyakan gambar-gambar koleksi pakaian kami digayakan oleh Intan. Intan juga adalah salah seorang model yang menjayakan perasmian semasa perarakan di Pameran Pengantin Malaysia 2009 di Mid Valley.

Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada pasangan kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami untuk dekorasi pelamin dan pakaian untuk majlis persandingan kalian yang dilangsungkan pada 5 Disember 2009 lepas kerana kami tahu ramai pihak yang sudi untuk bekerjasama dengan kalian.

Sedikit sebanyak info mengenai pelamin untuk Intan dan Raja Shahrul. Intan ada menyatakan hasratnya kepada kami tentang minat beliau untuk bersanding di pelamin seakan-akan pelamin 'Cottage House' semasa Pameran Pengantin di Mid Valley. Oleh kerana pelamin tersebut agak besar saiznya, agak mustahil untuk kami sediakan sebagai pelamin dalam rumah. Walau bagaimanapun untuk tidak menghampakan Intan dan Shahrul, pihak kami dengan kerjasama Crew daripada PRESTIGE ART berkunjung ke rumah Intan untuk mengambil ukuran saiz ruang bagi menempatkan pelamin 'Cottage House' versi rumah dan dipadankan dengan 'Exclusive Highback Chair'. Kerja-kerja pembuatan pelamin oleh Crew PRESTIGE ART bermula dan ianya dapat disempurnakan dengan jayanya sebelum majlis dilangsungkan persandingan dilangsungkan.

Pelamin "Cottage House" berwarna putih dipadankan juga dengan Quality Artificial Flower dapat menyerlahkan lagi rekaan kami pada kali ini..

Hiasan luar pula dipadankan dengan arch jenis pergola bagi menampakkan sedikit kelainan pada dekorasi kali ini.

Berkenaan pakaian pula, kami menggunakan khidmat designer untuk mereka dan menyiapkan baju Intan sebelum kerja-kerja akhir disempurnakan dengan jahitan manik. Kami mengharapkan semoga Intan hepi dengan baju Intan.

Kami mengharapkan Intan dan Shahrul berpuashati dengan perkhidmatan daripada Rins Suzana. Segala kekurangan kami mohon kemaafan.

Kami doakan kalian berdua dimurahkan lagi rezki. Kami harapkan kita masih boleh bekerjasama nanti.
"Cottage House" versi Rumah..

"Exclusive Highback Chair"
Zahnita turut hadir bagi memeriahkan majlis perkahwinan Intan..

Kakak pengantin, Intan Syakira tidak lupa untuk bergambar kenangan..Lokasi : Taman Tun Hussein Onn, Cheras

Gambar Penuh Sepanjang Majlis : http://www.flickr.com/photos/rinssuzana/

Untuk pertanyaan dan tempahan, Sila hubungi:
Tel Butik : 03-4147 1980 / 013-940 0160
atau email : rinsbridal@hotmail.com
web : http://www.rinssuzana.com
flickr : http://www.flickr.com/photos/rinssuzana/

..VISA & MASTERCARD DITERIMA...

Waktu Urusniaga :

Isnin - Jumaat : 11 Pagi - 7 Malam
Sabtu & Ahad : 10 Pagi - 5 Petang
Selasa & Rabu : CUTI

‘Kami membantu bakal pengantin membuat pilihan pakaian, pelamin artificial/fresh flower, dekorasi, makeup artist, fotografi dan hantaran perkahwinan dengan khidmat rundingan secara profesional pada harga berpatutan. Kami juga menganjurkan Kelas Pemasangan Pelamin dan khidmat rundingan perniagaan..."Kuilhamkan Untukmu"View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net