PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ PERKAHWINAN 2013 | BUTIK PENGANTIN | PELAMIN | BAJU PENGANTIN | BUTIK

By: RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Dec-2009 14:50 Email | Share | Bookmark
The Club @ Damansara

Salam Sejahtera kepada semua pelawat-pelawat FP RiNS..

Entry kali ini adalah sedikit special memandangkan pelanggan kami yang bernama 'Izan' telah agak lama membuat tempahan dengan kami..beliau telah 'upgrade' tempahan pelamin dengan sebanyak 3 kali setelah design-design koleksi pelamin baru dikeluarkan oleh kami..

Perancangan awal 'Izan' adalah untuk mengadakan Majlis di Kg Pengantin. Kemudian telah bertukar lokasi ke The Club @ Damansara... Walau bagaimanapun kami amat berpuashati dengan lokasi ini memandangkan The Club @ Damansara adalah merupakan sebuah dewan baru dan amat cantik pada pandangan kami... Kami juga menjangka dewan ini boleh memuatkan kapasiti 600 - 700 jemputan dalam satu-satu masa majlis dilangsungkan..

Pelamin yang ditempah oleh 'Izan' adalah daripada design 'Pergola' dengan highback sofa dengan dihiasi bunga-bunga artificial dengan warna tema adalah 'Red & Pink'... 3 Pergola adalah menjadi asas kepada pelamin ini..

Pelamin 'izan' ini mula dipasang pada jam 1 pagi 27 Disember 2009..kerja-kerja menyiapkan pelamin, walkway dan arch ini disempurnakan lebih kurang jam 5.00 pagi...crew-crew yang terlibat untuk kerja-kerja pemasangan pelamin ini adalah Nubhan (ketua pemasangan), Lah, Aizat, Safwan dan juga Nana..Saya juga hadir ke lokasi pemasangan bagi tujuan pemantauan sehingga pelamin siap dipasang..

Rudy@Rinssuzana
28/12/2009

p/s : Butik Rins Suzana akan beroperasi seperti biasa pada 29 - 31/12/2009 (Selasa & Rabu) bagi memberi laluan kepada pelanggan-pelanggan untuk membuat tempahan saat-saat akhir 'Buffet' Baju Pengantin RM699 untuk 3 pasang pakaian kerana terdapat permintaan yang amat menggalakkan...
Butik akan mula bercuti pada hujung minggu ini 1/1 - 3/1/2010 sempena tahun baru 2010.. harap maklum..Untuk pertanyaan dan tempahan, Sila hubungi:
Tel Butik : 03-4147 1980 (11 pagi - 7 mlm)
atau email : rinsbridal@hotmail.com
web : http://www.rinssuzana.com
flickr : http://www.flickr.com/photos/rinssuzana/

..VISA & MASTERCARD DITERIMA...

Waktu Urusniaga :

Isnin - Jumaat : 11 Pagi - 7 Malam
Sabtu & Ahad : 10 Pagi - 5 Petang
Selasa & Rabu : CUTI

‘Kami membantu bakal pengantin membuat pilihan pakaian, pelamin artificial/fresh flower, dekorasi, makeup artist, fotografi dan hantaran perkahwinan dengan khidmat rundingan secara profesional pada harga berpatutan. Kami juga menganjurkan Kelas Pemasangan Pelamin dan khidmat rundingan perniagaan..."Kuilhamkan Untukmu"View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net