PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ PERKAHWINAN 2013 | BUTIK PENGANTIN | PELAMIN | BAJU PENGANTIN | BUTIK

By: RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-May-2010 07:46 Email | Share | Bookmark
PENGUMUMAN

PENGUMUMAN

Salam buat semua pelanggan RINS SUZANA,

Bersempena cuti persekolahan yang bakal menjelang, kami ingin memaklumkan kepada semua pelanggan dan bakal-bakal pelanggan kami bahawa bermula pada minggu depan lebih daripada 70% koleksi pakaian kami akan bersilih ganti keluar dan masuk untuk sewaan oleh bakal-bakal pengantin RINS.
Makluman khas untuk pelanggan berikut :-
1. BAKAL PELANGGAN yang akan berkunjung ke butik pada MEI & JUN 2010
a. Koleksi pakaian kami yang berada di butik dalam tempoh ini akan berkurangan. Namun, untuk tidak menghampakan kunjungan anda ke butik kami akan memperkenalkan beberapa koleksi terbaru bermula pada minggu ini sehingga penghujung JUN secara beransur-ansur. Jemput datang ke butik untuk melihat koleksi terbaru kami.
2. BAKAL PENGANTIN bagi majlis MEI & JUN 2010
a. Serahan pakaian akan dibuat setiap KHAMIS dan pemulangan pakaian oleh pelanggan adalah pada hari ISNIN. Pada hari SELASA pakaian akan berada di DOBI.
b. Jika pakaian tersebut akan disewa oleh pelanggan lain pada minggu berikutnya, kami akan membuat alteration semula pada pakaian tersebut pada hari RABU& serahan akan dibuat pada hari KHAMIS.
c. Jika pakaian tersebut tidak akan disewa pada minggu berikutnya, pelanggan tetap perlu membuat urusan PEMULANGAN PAKAIAN YANG TELAH DISEWA pada hari ISNIN kerana :-
i. Pakaian yang telah dipakai perlu diDOBI oleh pihak RINS secepat mungkin bagi memastikan pakaian tersebut mendapat PENJAGAAN KEBERSIHAN YANG BAIK.
ii. AKSESORI pakaian lelaki & perempuan akan dipadankan dan diGUNA SEMULA untuk sewaan pakaian lain pada KHAMIS berikutnya

Oleh itu, kami MEMOHON KERJASAMA daripada SEMUA BAKAL PENGANTIN RINS MEI & JUN ini untuk MEMASTIKAN PAKAIAN & AKSESORI PAKAIAN dapat DIPULANGKAN ke BUTIK RINS SUZANA pada hari ISNIN bermula 11 PAGI sehingga 8MLM.

KETEPATAN hari PEMULANGAN barang sewaan dalam TEMPOH ‘KRITIKAL’ ini AMATLAH DIHARAPKAN oleh pihak RINS bagi memastikan kami dapat MEMENUHI & MENYEMPURNAKAN KEPERLUAN MAJLIS SEMUA PELANGGAN kami dengan TEPAT seperti yang kami janjikan (terutamanya bagi pelanggan-pelanggan yang seterusnya selepas majlis anda.)

~SUZANA ABDULLAH

Untuk pertanyaan dan tempahan, Sila hubungi:
Tel Butik : 03-4147 1980 / 013-9400160
web : http://www.rinssuzana.com
flickr : http://www.flickr.com/photos/rinssuzana/
Facebook : Rins Suzana

..VISA & MASTERCARD DITERIMA...

View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net