Want your
own Fotopage?






 
PAKEJ PERKAHWINAN 2012 | PAKEJ PERKAHWINAN 2013 | BUTIK PENGANTIN | PELAMIN | BAJU PENGANTIN | BUTIK

By: RINS SUZANA Kuilhamkan Untukmu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  42  43  44  45  46  47  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Feb-2009 15:22 Email | Share | | Bookmark
PERINGKAT 3 :PENCARIAN PENGANTIN RINS-undi pasangan pilihan anda

KOD : RINS 1
KOD : RINS 2
KOD : RINS 3
View all 11 photos...
Berikut dipaparkan gambar yang diterima dari email pelanggan RiNS untuk pilihan anda..Gambar demi gambar akan dimuatkan di ruangan ini secara berperingkat sebaik sahaja kami menerima email dari pelanggan yang berminat menyertainya bermula sekarang dan berakhir pada 10/2/09.
Terima kasih yag tidak terhingga atas kesudian anda memeriahkan lagi 'sambutan pra-penghijrahan' bersama RiNS. Proses undian bermula pada hari ini dan akan berakhir 14 Februari 2009.
Gambar yang mendapat undian majoriti akan dinobatkan sebagai PASANGAN PENGANTIN RINS YANG DICARI utk menerima hadiah istimewa dari kami..

Undilah Pasangan Pilihan Anda Sekarang!

***bagi pelanggan yang telah mendaftar di peringkat pertama senarai pelanggan RiNS, anda bakal menerima jemputan ke satu majlis rasmi kami yang akan diumumkan nanti.
***bagi pelanggan yang membuat penyertaan di peringkat ke 2, anda dan pasangan mungkin akan dipilih sebagai pasangan pilihan pengunjung laman RiNS ini dan bakal menerima penghargaan berupa hadiah istimewa dari pihak RiNS semasa majlis tersebut.




KOD : RINS 1

Nama anda dan pasangan : ANNA BAIZURA BINTI MISPANI & SHAFIQ AFENDY BIN MOHD SHARIFF
Tarikh majlis : 20/07/2008 (Bertunang), 18-19/04/2009 (Majilis Pengantin Perempuan) & 26/04/2009 (Majlis Pengantin Lelaki)
Lokasi : Ampang, Selangor (20/07/2008 & 18-19/04/2009) & Pusat Komuniti Bandar Manjalara (26/04/2009)
No telefon : 012-3698243 / 012-6558250





KOD : RINS 2

NAMA : DAHLIA LIYANA
PASANGAN: MOHD NOOR IZZANII
TARIKH MAJLIS: 5 DIS 09
LOKASI: DEWAN KOMUNITI MENJALARA, KL
NO TEL : 012 6324305





KOD : RINS 3

nama anda dan pasangan : sharfida & mohd nahrem rizal (fie & ayem)
tarikh majlis : 28 Jun 2009
lokasi : Pusat Komuniti Sentul Perdana
no telefon : 017-677 5067





KOD : RINS 4

Lukman & Elis
019-6061120
MBSA Shah Alam
Tarikh Majlis : 21 Disember 2008






KOD : RINS 5

nama anda dan pasangan : Rodiah Sabri & Wan Syarizal Omar
tarikh majlis pertunangan : 26hb Oktober 2008
lokasi : Cheras Perdana, Selangor
no telefon : 013-3944081





KOD : RINS 6

nama anda dan pasangan : SHAHID & ADRINA
tarikh majlis : 14 JUNE 2008
lokasi : DEWAN SRI DELIMA, JALAN KUCHING, KUALA LUMPUR
no telefon : 012 6470 400





KOD : RINS 7

Nama : Jaja & Hisham
TArikh : 17 & 18 Julai 2009
Lokasi : Presint 9, Putrajaya
No. tel : 019-283 1793





KOD : RINS 8

Norlie & Meor
08/02/2009
PJS 2, Taman Dato' Harun,
46000 Petaling Jaya,
Selangor.
019-3815449 @ 012-3635490





KOD : RINS 9

Azrina & Ridzuan
Majlis Akad Nikah - 8 Mac 2009 -Taman Melati, Gombak
Majlis Bersanding - 9 Mac 2009 - Dewan Serbaguna Taman Melati Impian, Gombak KL
Majlis Bertandang - 15 Mac 2009 - Seksyen 19, Shah Alam
012-3979154 azrina
012-3844894 ridzuan


KOD : RINS 10

Nama Pengantin : Fatin & Shafari
Tarikh: 30-31st January 2009
Lokasi Sanding: Taman Tasik Permaisuri
No.Tel: 016-3102752



KOD : RINS 11

Nama: Afid n Amir
Tarikh majlis: 13, 14 n 21 Dec 2008
Lokasi: Ampang n Kajang
No. tel: 012-365 1568



Tuesday, 3-Feb-2009 15:34 Email | Share | | Bookmark
coretan minggu ini...

 
 
 
View all 13 photos...
kali ini agak lewat untuk saya mengulas tentang kisah perjalanan kerja kami di rins..
jadual tugasan kami agak padat pada hujung minggu yang lalu kerana terlibat dengan
5 lokasi majlis yang berlangsung pada 30, 31/1 dan 1/2/09. Kerana itu, kami terpaksa
menutup urusniaga untuk tempahan baru pada 3 hari tersebut.

apa yang agak menarik untuk saya kisahkan di sini adalah sekitar persiapan majlis Fatin dan suami yang berlangsung di persiaran Taman Tasik Permaisuri, Cheras. Dengan persekitaran terbuka yang agak segar di tepian tasik, kami merasakan ini adalah antara majlis yang telah mampu menarik begitu ramai orang awam untuk menumpukan perhatian dari persiapan awal sehinggalah ke tugasan akhir kami. Kerja-kerja pemasangan pelamin dan dekorasi terakhir kami pada pagi majlis itu kebetulannya pada masa orang awam beriadah dan aktiviti jogging dilakukan. Jadi, ramai yang melalui kawasan kami ini memberikan reaksi yang menyenangkan tidak kira dari melayu, cina mahupun india. Ini amat menggembirakan pihak kami sebagai antara tenaga kerja persiapan majlis fatin dan sekaligus menyenangkan juga hati keluarga mempelai yang sememangnya mengharapkan agar kami mampu menepati dekorasi berkonsepkan garden wedding seperti yang diinginkan.

dengan konsep pilihan mempelai mengenakan pakaian serba putih, dan dekorasi warna yang sealiran,ia menggambarkan sucinya kasih mereka dan menyejukkan mata yang memandang.
Malangnya, kami tidak dapat berkongsi bersama anda dalam tempoh terdekat ini memandangkan kabel kamera kami telah tercicir dalam simpanan untuk membolehkan kami memindahkan gambar-gambar di majlis fatin. Selain gambar majlis tersebut, kami juga ingin berkongsi bersama anda dekorasi-dekorasi dari kami untuk 4 lagi lokasi majlis yang kami kendalikan minggun lalu. Kami akan cuba dapatkan gambar-gambar dari 5 pelanggan kami bagi memastikan kemeriahan majlis mereka dapat dikongsi bersama di ruangan ini.

Quote:
Hi,
Fatin and Shafari nak ucapkan terima kasih kpd Kak Su, Husband and team sbb beri kerjasama yg tinggi sepanjang pemasangan pelamin samada di rumah dan di tasik permaisuri, tempahan baju (walaupun last minute confirm hehe) dan sebagainya...terima kasih banyak2!
Kami happy sangat dan Fatin amat berpuashati dengan service drpd Rinssuzana baik dari segi wardrobe,pelamin,accessories,makeup dan semua sekali lah! haha..
Sepanjang majlis berlangsung, kami sekeluarga tak henti2 menerima pujian daripada tetamu-tetamu, saudara mara dan rakan2 dengan mengatakan yg pelamin tersebut amat cantik bersesuaian dgn konsep yg kami inginkan.Begitu juga pujian tentang pakaian pengantin dan makeup daripada Nurin Makeup artist.
Thanks again Kak Su sbb tempahan baju baru(dress putih bersanding)yg dibuat sgt2 Fatin sukai sbb mmg impian perkahwinan Fatin utk memakai dress putih yg panjang berjurai....same goes to the pelamin..
rasanya macam tak puas pulak duduk atas pelamin tu...haha!!Tentang lokasi persandingan kami, secara tidak langsung dapat jugak promote produk dari rinssuzana....esp pelamin yg indah tu..kalau mcmtu,kitorang bolehla dapat komisyen as a wedding gift dari rinssuzana!hehehe..just kidding!
Apapun, in future, Fatin pasti akan introduce/suggest rinssuzana kpd kawan2 yg ramai lagi tak kahwin tu...haha!diorng pun mmg dah ready nk contact Kak Su bila dah tiba masa nanti...err..komisyen lagi ni..hahaha!!
okla....sekali lagi terima kasih kepada Rins Butik and team...pendek kata, berurusan dengan Kak Su sume mmg menyenangkan, puas hati sgt dan berbaloi dari segi harga,kualiti dan hasilnya....We wish u all ~ All the best in future and congratulations for the great job!!













Nama Pengantin : Fatin & Shafari
Tarikh: 30-31st January 2009
Lokasi Sanding: Taman Tasik Permaisuri
Pelamin & Dekorasi : RiNS
Pakaian & Aksesori : RiNS
Makeup : Nurin


Utk pertanyaan & tempahan, sila hubungi:
013-9400160 (rins suzana)
rinsbridal@hotmail.com / aidanur.rins@gmail.com
website: http://www.rinssuzana.com


Wednesday, 28-Jan-2009 14:31 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN

Urusniaga kami diTUTUP pada 30,31 Jan dan 1 feb ini kerana ingin memberi sepenuh
perhatian kepada urusan persiapan majlis pelanggan kami.
Oleh kerana proses pemasangan dan buka pelamin ini melibatkan 5 lokasi berbeza, maka kami memohon jutaan maaf kerana terpaksa menangguhkan sebarang perjumpaan bersama pelanggan baru kami sehingga ke tarikh selepas 1feb ini.
Segala kesulitan amatlah dikesali.


Kepada pelanggan-pelanggan yang bakal menerima servis dari kami, anda diharapkan agar memberi sepenuh kerjasama sepanjang proses persiapan di tempat anda yang mengambil masa antara 2-3 jam untuk setiap tempahan anda. Pada minggu ini jadual pergerakan kerja kami agak padat dan dengan itu, kami memerlukan sepenuh kerjasama dari anda untuk mempercepatkan proses persiapan dari kami. Berikut adalah makluman sebagai persediaan anda..
** mengosongkan ruangan untuk memuatkan pelamin sebelum ketibaan kelengkapan pelamin(bagi pelamin rumah)
** membuat kepastian terakhir untuk masa pemasangan pelamin (bagi melibatkan dewan/luar rumah)
**kanvas tambahan dipasang dibhgian kedudukan pelamin utk keselamatan pelamin dari hujan/angin (bagi pelamin bawah khemah)
**menetapkan lokasi pemasangan pelamin sebelum pelamin mula dipasang.
**sebarang perubahan kedudukan TIDAK akan dilakukan setelah kerangka pelamin telah didirikan.
**menyediakan wakil dari pihak anda untuk memastikan kelancaran proses kerja kami dan sebagai rujukan kami jika ada sebarang kemusykilan.
**selewatnya membuat bayaran penuh sebaik sahaja proses pemasangan siap dilakukan.

Terima kasih di atas kerjasama yang diberikan..

-suzana abdullah-

Utk pertanyaan & tempahan, sila hubungi:
013-9400160 (suzana)
rinsbridal@hotmail.com / aidanur.rins@gmail.com
website: http://www.rinssuzana.com


Monday, 26-Jan-2009 14:46 Email | Share | | Bookmark
OJIE::TTDI

 
 
 
View all 17 photos...




Tarikh Majlis Pertunangan : 25/1/09
Lokasi : Taman Tun Dr Ismail

013-940 0160 (Suzana)
rinsbridal@hotmail.com


Sunday, 25-Jan-2009 12:29 Email | Share | | Bookmark
PERINGKAT KE 2 : pencarian pengantin RiNS



..untuk peringkat ke 2, setiap pasangan yang telah mendaftar adalah dijemput untuk menghantar SEKEPING GAMBAR anda dan pasangan yang paling menarik untuk dikongsi bersama kami.

..gambar sama ada dari majlis pertunangan (bagi yang belum melangsungkan perkahwinan)/majlis persandingan/fotografi studio@outdoor.

..gambar-gambar tersebut akan dipaparkan di laman RiNS ini untuk tatapan semua pengunjung kami.

..setiap pengunjung boleh membuat undian terhadap gambar pilihan yang dirasakan menarik dan unik.

TARIKH TUTUP PENGHANTARAN GAMBAR :
4 FEBRUARI 2009

EMAILKAN GAMBAR KEPADA :
rinsbridal@hotmail.com dengan menggunakan TAJUK : PENCARIAN PENGANTIN RINS pada email anda.

BUTIRAN PADA EMAIL :
nama anda dan pasangan
tarikh majlis
lokasi
no telefon

***bagi pelanggan yang telah mendaftar di peringkat pertama senarai pelanggan RiNS, anda bakal menerima jemputan ke satu majlis rasmi kami yang akan diumumkan nanti.
***bagi pelanggan yang membuat penyertaan di peringkat ke 2, anda dan pasangan mungkin akan dipilih sebagai pasangan pilihan pengunjung laman RiNS ini dan bakal menerima penghargaan berupa hadiah istimewa dari pihak RiNS semasa majlis tersebut.


[<<  <  33  34  35  36  37  38  39  [40]  41  42  43  44  45  46  47  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net